Wij zijn Solar Power Systems

Nederlands installatiebedrijf en leverancier van (fotovoltaische) zonnepanelen, solar-thermische systemen (zonneboilers), warmtepompen, airconditioning, zwembadverwarming (warmtepompen en op zonne-energie) en meer.

Wij zijn actief aan de Costa Blanca in plaatsen zoals Calpe, Benissa, Moraira, Teulada, Benitatchell, Javea, Denia, Altea, Alfaz del pi, La Nucia en omliggende dorpen.

Met 25 jaar ervaring, vele tevreden klanten, een fysieke showroom aan de Calpe-Moraira kustweg en een eigen team aan gekwalificeerde installateurs zijn wij sinds 1994 een begrip aan de Costa Blanca.

Een pragmatische aanpak

Wij volgen een pragmatische aanpak die prioriteit geeft aan het gebruik van hoge kwaliteit materialen in combinatie met een uitstekende service en support in uw eigen taal. Wij werken over het algemeen alleen met A merken, die zichzelf over vele jaren bewezen hebben. Hierdoor kopen onze klanten altijd een systeem dat de beste waar voor hun geld biedt. Daarnaast besteden wij extra aandacht aan de administratieve afwikkeling van onze systemen op het gebied van fotovoltaïsche zonnepanelen.

Kwaliteit

Kwaliteit is een van onze grootste kernwaarden. Wij binden ons niet aan een bepaald product of merk, maar onderzoeken de markten voortdurend om de producten te vinden die de beste kwaliteit garanderen en het beste aan de wensen van onze klanten voldoen.

Historie

Wij zijn onze activiteiten begonnen in 1994. In 1994 waren zonne-energie systemen het primaire doel, maar ons bedrijf heeft zich al snel ontwikkeld in een all-round installatiebedrijf van veelal duurzame systemen.

Showroom

Onze showroom is dagelijks geopend van Maandag tot Vrijdag, vanaf 09:00 uur tot 14:00 uur. Locatiebezoeken doen wij in de middagen vanaf 16:00 uur. Buiten deze tijden zijn wij bereikbaar via telefoon, whatsapp en e-mail. Wij zijn gelegen aan de Calpe-Moraira kustweg, naast bar Grizzley’s en The Bed Centre en onder Restaurant Japones.

Wetgeving

Bij sommige systemen zoals zonnepanelen, is de registratie en legalisering van het systeem verplicht. Hier is vaak veel onduidelijkheid over en dat is waarom Solar Power Systems hier extra aandacht aan besteedt. Wij nemen u de zorgen hierover uit handen en zorgen dat u altijd een 100% legaal en geregistreerd systeem koopt.