solar-zwembadpompen-solar-power-systems 2

Solar Zwembadpompen

Zwembadpompen zijn een van de grotere energieverbruikers in ieder huis met een zwembad. Dit energieverbruik kan tot 100% worden verlaagd met een zwembadpomp op zonne-energie. Solar zwembadpompen zijn daarmee een van de meest kosteneffectieve en logische toepassing van zonne-energie.

Lagere stroomrekening

De meest voor de hand liggende reden om een solar zwembadpomp aan te schaffen is dat u bij het gebruik van een solar zwembadpomp geen geld meer aan elektriciteit kwijt bent. Ten tweede zal een solar zwembadpomp altijd werken, ook wanneer de stroom voor langere tijd uitvalt.

Vakantiehuizen en solar zwembadpompen

Een normale zwembadpomp verbruikt altijd elektriciteit. Ook wanneer u vele maanden per jaar niet in Spanje bent. Solar zwembadpompen zijn daarom een uitstekende optie voor overwinteraars en zomergasten!

Filteren tijdens zonlicht

Een solar zwembadpomp draait de hele dag, zolang er zonlicht is. De pomp begint te werken zodra de zon op komt en stopt wanneer de zon onder gaat. Dit betekent dat uw zwembad de gehele dag gefilterd wordt, in plaats van een paar uur.

Meer water en minder chloor

Omdat de solar zwembad pomp de hele dag werkt, is uw water meer in beweging. Dit zorgt er voor dat bacteriƫn en virussen minder snel kunnen ontwikkelen en er minder chloor gebruikt hoeft te worden.

Neem contact op of bezoek onze showroom!

Neem contact op