solar-zwembadverlichting-solar-power-systems 2

Solar zwembadverlichting

Zwembadverlichting zonder stroomkosten, zonder risico op lekkage, zonder bekabeling en zeer eenvoudig te installeren? Dit is mogelijk met solar zwembadverlichting!

Solar zwembadverlichting is een geweldig alternatief voor dure, moeilijk te installeren, normale zwembadverlichting. Het biedt vele voordelen ten opzichte van de normale verlichting en is perfect voor de Costa Blanca.

Hoe werkt solar zwembadverlichting?

Solar zwembadverlichting werkt via zonne-energie. Fotovoltaïsche cellen vangen zonlicht onder water op en zetten dit om in elektriciteit. Deze elektriciteit wordt opgeslagen in een hoge kwaliteit lithium-ion batterij. Wanneer het donker wordt, gaat het licht automatisch aan via een ingebouwde lichtsensor.

De lampen geven een uur licht per uur dat zij in de zon opgeladen hebben. Gemiddeld geeft de lamp zeven uur lang een verlicht zwembad met 320 lumen.

Omdat de lampen op zonne-energie werken wordt er uiteraard geen elektriciteit uit het net verbruikt, waardoor uw zwembadverlichting voortaan altijd gratis is. De lampen gaan elke avond netjes aan en u hoeft zich niet druk te maken dat u de lampen vergeet uit te zetten. De lampen werken met een spanning van minder dan 4 volt waardoor er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Eén lamp kan een oppervlakte van ongeveer 15 tot 20 meter verlichten. Ze zijn geschikt voor zowel gechloreerd als zout water en zijn robotbestendig. De lampen kunnen op nagenoeg elk vlak oppervlakte aangebracht worden.

Waarom solar zwembadverlichting?

Eenvoudige installatie

U hoeft het zwembad niet deels leeg te laten lopen om de lampen aan te brengen. De lamp kan in minder dan een minuut geplaatst worden.

Geen kosten

De lampen gebruiken alleen schoon en gratis zonlicht, dus hebben geen verbruikskosten.

Geen risico op lekkage

Er is geen bekabeling nodig, waardoor er geen lekkage kan ontstaan.

Hoe worden ze geplaatst?

Het plaatsen van de lampen is zeer eenvoudig. Er hoeft niet te worden geboord en er hoeft geen water uit het zwembad. De lamp wordt via een meegeleverde onderwaterlijm aangebracht. Wij leveren twee tubes lijm bij elke lamp, voor het geval u de lamp later zou willen verplaatsen.

De lampen worden als volgt geïnstalleerd:

1: Verwijder voor aanbrengen de sticker op de achterkant van de lamp. Dit zal de lichtsensor activeren.

2: Open de bijgeleverde tube lijm en breng deze aan op de achterkant van de lamp.

3: Kijk goed op welke hoogte u de lamp wilt monteren en laat iemand aan de overkant kijken of de lamp horizontaal recht hangt.

4: Druk de lamp op de wand van het zwembad en houdt de lamp een halve minuut vast. Geef de lamp 24-48 uur om voor de eerste keer geheel op te laden.

solar-zwembadverlichting-solar-power-systems-2
Materialen, certificatie en garantie

De solar zwembadlampen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en componenten en voldoen aan de RoHs certificering. De naadloze inkapseling in vaste toestand en zonder lucht, zorgt voor hoge prestaties van zowel zonne-energie ontvangst als waterdichtheid. De lampen hebben 2 jaar garantie en worden gemaakt in Spanje.

Prijzen

Solar zwembadlamp – Moonlight White (Wit licht): € 215,- (incl. IVA en verzendkosten)

Solar zwembadlamp – Night Blue (lauw licht): € 245,- (incl. IVA en verzendkosten)

Specificaties

Automatisch aan/uit

Lithium-ion batterij

4V LED’s

320 Lumen

1,2 kg

Diameter 310mm

Eenvoudige montage

Lijm inbegrepen

Gechloreerd en zout water

Robot bestendig

Geen bekabeling

Ontworpen en gemaakt in Spanje

Versies

Wit

Blauw

 

In de dooos

Solar zwembadlamp

2 tubes lijm

Handleiding

solar-zwembadverlichting-solar-power-systems-5
solar-zwembadverlichting-solar-power-systems-6
solar-zwembadverlichting-solar-power-systems-7
solar-zwembadverlichting-solar-power-systems-9
solar-zwembadverlichting-solar-power-systems-8

Neem contact op of bezoek onze showroom!

Neem contact op
Wilt u graag een demo van de lampen? De lampen zijn direct verkrijgbaar in onze showroom!